or. Ștefan-Vodă, str. 31 August 6
Lu-Sa: 08:00 - 18:00
Du: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

HotFrost V118R

HotFrost V118R

1500 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Distribuitorul de apă HotFrost V118R este o soluție ideală pentru o persoană care caută un buget și, în același timp, echipamente de înaltă calitate pentru distribuirea apei îmbuteliate. Acest dispozitiv vă va economisi finanțele și va face consumul de apă potabilă curată pentru o ordine de mărime mai convenabilă decât dacă ați decide să folosiți o pompă.


pentru că Deoarece dozatorul nu are o singură unitate de lucru de construcție de la rețea, acesta poate fi instalat aproape oriunde în cazul în care a devenit necesar să se prevadă o persoană cu apă curată. În plus față de faptul că acestea pot fi locuri publice tradiționale (clinici, centre comerciale, săli de sport, etc.), distribuitorul poate fi instalat la evenimente de teren.


Lipsa apei de încălzire și răcire se transformă într-un avantaj al acestui model atunci când vine vorba de necesitatea instalării echipamentelor în grădinițe sau școli. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la consecințele consumului de apă rece sau excesiv de arsuri accidentale cu apă caldă, astfel cum Această situație este exclusă în principiu.