or. Ștefan-Vodă, str. 31 August 6
Lu-Sa: 08:00 - 18:00
Du: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

APARATUL DE CURATAT CU ABUR SC 2 DELUXE EASYFIX PREMIUM

APARATUL DE CURATAT CU ABUR SC 2 DELUXE EASYFIX PREMIUM

2999 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Aparatul de curatat cu abur SC 2 Deluxe EasyFix cu aburi asigură reglarea în două trepte pentru adaptarea intensității aburului la suprafața și la nivelul murdăriei. Atunci când este folosit corect, acest dispozitiv elimină 99,99% din toate bacteriile obișnuite de pe toate suprafețele dure, în întregime fără substanțe chimice. Aparatul de curatat cu abur Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix poate afișa modul de funcționare în orice moment prin intermediul inelului LED de pe mâner. Roșul indică faptul că dispozitivul se încălzește, în timp ce verde indică faptul că dispozitivul de curățare cu abur este gata de utilizare. Accesoriile pot fi stocate (inclusiv cele două tuburi de prelungire) în întregime într-o pungă de accesorii rezistenta sau pot fi depozitate pe dispozitiv. Duza de podea EasyFix cu îmbinare flexibilă garantează o ergonomie excelentă și datorită tehnologiei lamelelor, asigură rezultate perfecte de curățare. Laveta din microfibra poate fi atașată rapid și scoasă din nou fără să se intre în contact cu murdăria. Atunci când diferitele accesorii sunt utilizate pe suprafetele destinate, faianta, plitele, hotele de evacuare și chiar cele mai mici spații sunt curățate igienic. Chiar și murdăria grosiera poate fi îndepărtată într-un mod usor.

Date tehnice

Certificat de testare*Ucide până la 99,999% din coronavirus * și 99,99% bacterii **
Randament de curățare per rezervor (m²)75
Capacitate de încălzire (W)1500
Presiune max. Abur (bar)3,2
Lungime cablu (m)4
Timp de încălzire6,5
Boiler / capacitate rezervor (l)1
Tipul de curent (V/Hz)220 – 240 / 50 – 60
Greutatea fără accesorii (kg)2,68
Greutate cu ambalaj (kg)4,616
Dimensiuni (L x l x H) (mm)304 x 231 x 287
--* Testele au arătat că, la curățarea punctuală timp de 30 secunde la putere maxima cu aparatul de curăţat cu abur Kärcher 99,999% din virusurile anvelopate, cum ar fi coronavirusul sau gripa (cu excepția virusului hepatitei B) pot fi eliminate de pe suprafețele dure, netede din mediul casnic (germeni de testare: Vaccinia-Ankara-Virus, Modificat). ** La curățarea intensă cu aparatul de curăţat cu abur Kärcher, 99,99% din toate bacteriile comune de uz casnic vor fi ucise de pe suprafețe dure, netede din mediul casnic, cu condiția ca viteza de curățare să fie de 30 cm/s şi nivelul aburului dat la maxim (germeni de testare: Enterococcus hirae).

Echipament

Protectie impotriva accesului copiilor.Supapa de siguranta.Reglarea cantitatii de abur, Pe mâner.Pâlnie de umplere integrată.Set pentru Curaţarea podelelor, EasyFix + tevi de prelungire (2 x 0,5m).Accesorii, duza de mana, duza de finisare, perie rotunda (mica, 2buc), perie rotunda (mare).Sac accesorii SC 1.Lavetă din microfibră, 2 buc.Husă de microfibră pentru duza de mână, 1 buc.Depozitare accesorii și pozitie de staționare.Furtun abur cu pistol, 2 m.