or. Ștefan-Vodă, str. 31 August 6
Lu-Sa: 08:00 - 18:00
Du: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Laptop Acer EX 215

Laptop Acer EX 215

8565 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

cest laptop entry-level oferă toată productivitatea de care aveți nevoie, fie acasă, fie la serviciu. Iar procesorul Intel® 1 menține toate aplicațiile dvs. să funcționeze fără probleme. Bucurați-vă de productivitate într-o varietate de sarcini: lucru, joacă și joacă.


Mai multe ecrane imobiliare

Ecranul Full HD1 oferă o calitate superioară a imaginii și video, în timp ce rama îngustă vă oferă mai mult spațiu pe ecran. Tehnologia Acer BlueLightShield™ vă ajută să vă reduceți expunerea la lumina albastră dăunătoare.


Număr mare de porturi

Cu trei porturi USB, două USB 3.2 Gen 1 și un USB 2.0, vei fi pregătit pentru orice situație, indiferent dacă te conectezi pentru o prezentare sau folosești cele mai noi periferice. Dacă aveți nevoie de un ecran mai larg, vă puteți conecta laptopul la un monitor extern folosind portul HDMI®.


Nivel ridicat de securitate

Funcții de securitate și management la nivel de întreprindere cu TPM bazat pe firmware și Kensington Lock pentru securitatea datelor fizice.mm


Design practic

Designul practic a fost redus pentru a oferi o portabilitate mai mare și include acum o balama ergonomică (la anumite modele) care atrage un flux suplimentar de aer de sub laptop.


Întotdeauna în contact

Obțineți informații actualizate cu conectivitate puternică. Modulul Wi-Fi 5 (802.11ac) oferă acces rapid la Internet. Laptopul are, de asemenea, o cameră optimizată și microfoane pentru conferințe video îmbunătățite.